Το ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι οπαδός του Ολυμπιακού δεν το έχει κρύψει ποτέ και το γνωρίζουν άπαντες. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει ταξιδέψει με τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρώπη για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.
Αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να μην πήγε κάποιο ταξίδι με τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό, ωστόσο φρόντισε να μετατρέψει σε… Πειραιά τους δρόμους της Ινδονησίας όπου βρέθηκε.
Όπως θα δείτε στα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο instagram, για να κάνει πιο «γλυκιά» την αναμονή με το μηχανάκι σε κάποιο δρόμο της ασιατικής χώρας, άρχισε να τραγουδά συνθήματα του Ολυμπιακού, με πολλούς από τους ανθρώπους γύρω του να τον κοιτούν απορημένοι.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).