Παράνοια υπάρχει στη Σερβία για το ματς της εθνικής τους ομάδας κόντρα στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί στη Stark Arena για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.
Oι Σέρβοι διψάνε για να δούνε την κόντρα του Νίκολα Γιόκιτς με τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο και ήδη περισσότερα από 10 χιλιάδες εισιτήρια έχουν πωληθεί.
Ταυτόχρονα οι Σέρβοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη απέναντι στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη ώστε να έχουν πιθανότητες για πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο του 2023 αφού έχουν αρνητικό ρεκόρ με μία νίκη και τρείς ήττες.
Θυμίζουμε πως οι τιμές για το ματς που θα γίνει στη Stark Arena, ξεκινούσαν από τα 3.4 ευρώ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.