Η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρώτη νίκη της Νότιγχαμ στην Premier League
Χαρούμενος και περήφανος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά και την πρώτη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League.
Ιστορική μέρα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τους οπαδούς της. Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έπαιξε στο «City Ground» για αγώνα της Premier League, φτάνοντας μάλιστα και στη νίκη (1-0) επί της Γουέστ Χαμ.
Το σύνολο του Στιβ Κούπερ πήρε το πρώτο τρίποντο της εφετινής σεζόν, υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ έδωσε το παρών στις εξέδρες του «City Ground», παρακολουθώντας από κοντά την ιστορική επικράτηση της ομάδας του.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας εφοπλιστής και επιχειρηματίας έκανε ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας τη χαρά του για τη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ.
«Περήφανος που είδα σήμερα το πρώτο γκολ της σεζόν για τη Νότιγχαμ στο City Ground. Καλό ξεκίνημα εντός έδρας για την ομάδα μας», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον θρίαμβο της Φόρεστ στο ματς με τα «σφυριά».
Δείτε την ανάρτηση:
- Φως στο Τούνελ: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην αποψινή εκπομπή στο ΜΕGA
- Απίστευτη οικολογική καταστροφή σε υγροβιότοπο της Χερσονήσου – Πεθαίνουν ψάρια και πουλιά
- Airbnb: Ισχυρή ζήτηση για το καλοκαίρι
- Καρέτσας: «Έχω 15 ασίστ, θα έρθουν και τα γκολ»
- BHMAGAZINO: Οι γόνοι πίσω από τη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία

