Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλατσουρίζει στο νερό φορώντας το κίτρινο μαγιό της
Το πανέμορφο μοντέλο εντυπωσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις όμορφες και θηλυκές στυλιστικές καλοκαιρινές επιλογές της.
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε ένα γραφικό χωριό της Ελλάδας και δείχνει πιο χαρούμενη από κάθε άλλη φορά.
Το απόγευμα της Πέμπτης η όμορφη μελαγχρινή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ξέγνοιαστες διακοπές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Διαβάστε επίσης: Ελένη Πετρουλάκη: Αναστενάζει η Πάρος – Οι σέξι εμφανίσεις της έχουν τρελάνει το νησί
Συγκεκριμένα, με ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό σε κίτρινο χρώμα και το πλατύ της χαμόγελο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλατσουρίζει στα νερά της πισίνας.
Το καλλίγραμμο μοντέλο με το υπέροχο στιλ
Το τελευταίο διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανεβάζει πολύ συχνά θηλυκές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους followers της το καλλίγραμμο κορμί της μέσω των καλοκαιρινών της εξορμήσεων.
Σε πρόσφατη ανάρτηση της, αναστάτωσε ξανά τους διαδικτυακούς της ακόλουθους, καθώς το μοντέλο και παρουσιάστρια πόζαρε αυτήν τη φορά με ένα μωβ μικροσκοπικό μπικίνι, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν σαν βροχή.
- Μουντιάλ 2026: Ποια Εθνική ομάδα θεωρείται φαβορί 100 ημέρες πριν τη σέντρα
- Έχουν δολοφονήσει ποτέ οι ΗΠΑ κάποιον παγκόσμιο ηγέτη στο παρελθόν;
- Γεραπετρίτης: Δεν έχει γίνει από πλευράς ΗΠΑ οποιαδήποτε προσέγγιση για τα ελληνοτουρκικά, καρφιά για Σαμαρά
- Σύλλογοι θυμάτων τρομοκρατίας επικρίνουν την παρουσία Κουφοντίνα σε ντοκιμαντέρ για τη «17Ν»
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
- Ρήξη χιαστού ο Ροντρίγκο, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και το Μουντιάλ




