Περιστέρι: Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας – «Αυτό το κάθαρμα θα το πληρώσει»
«Το κοριτσάκι μου ήταν και είναι ένας άγγελος»
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου συντρόφου της 17χρονης, η οποία δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.
Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως ο δράστης –μέχρι στιγμής βασικός ύποπτος είναι ο 20χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν– της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο, κλείνοντας με το αριστερό του χέρι την μύτη και με το δεξί του χέρι το στόμα, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να έχει χρησιμοποιήσει κάποιοι μαξιλάρι ή ύφασμα.
- Διαβάστε επίσης: Μια ζωή εφιάλτης: Θύμα βιασμού σε ηλικία 11 ετών η Νικολέτα – Ήρθε στην Αθήνα να φτιάξει τη ζωή της και δολοφονήθηκε
Μιλώντας στα ΜΜΕ, η μητέρα της 17χρονης ξέσπασε για τον ύποπτο, λέγοντας: «Το κοριτσάκι μου ήταν και είναι ένας άγγελος και αυτό το κάθαρμα θα το πληρώσει».
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αφορμή και για αυτή τη γυναικοκτονία, αποτέλεσε το γεγονός πως το θύμα ζήτησε από τον δράστη να χωρίσουν, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να έχουν βρεθεί απειλητικά μηνύματα στο κινητό της άτυχης 17χρονης.
Δείτε όσα είπε η μητέρα της
- Πράσινο φως για το νέο γήπεδο της Ρόμα
- Bugonia: Γιατί η σκοτεινή αλληγορία του Γιώργου Λάνθιμου αξίζει Όσκαρ;
- Κικίλιας: Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί ταχύτερα για την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας
- «Τους περιμένουμε»: Έτοιμο το Ιράν για πιθανή χερσαία εισβολή των ΗΠΑ – «Δεν θα κλείσουμε τα Στενά του Ορμούζ»
- Φάμελλος για την απώλεια του Άλκη Ρήγου: Ήταν τιμή μας να σε αποκαλούμε σύντροφο
- Ο Άλκης Ρήγος και το βαθύ αποτύπωμά του στο πανεπιστήμιο και το κίνημα







