ΗΠΑ: Μυστήριο με πιλότο που πήδηξε από το αεροπλάνο πριν από αναγκαστική προσγείωση και σκοτώθηκε
Ο Crooks δεν φορούσε αλεξίπτωτο και οι αρχές πιστεύουν ότι το σώμα του έπεσε από ύψος περίπου 3.500 ποδιών
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ένας εκ των δύο πιλότων του αεροπλάνου που πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση, πήδηξε εκτός και σκοτώθηκε, ερευνούν οι αμερικανικές αρχές στη Βόρεια Καρολίνα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Raleigh Durham την Παρασκευή, όταν ένα μικρό αεροπλάνο παρουσίασε βλάβη και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.
- Διαβάστε επίσης: Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες της EasyJet
Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον διάδρομο, στο πιλοτήριο βρισκόταν μόνο ο ένας πιλότος. Ο άλλος πιλότος, ο 23χρονος Charles Hew Crooks, βρέθηκε σε μία αυλή σπιτιού, σε απόσταση 30 μιλίων νότια από το αεροδρόμιο, στην πόλη Fuquay-Varina.
Ο Crooks δεν φορούσε αλεξίπτωτο και οι αρχές πιστεύουν ότι το σώμα του έπεσε από ύψος περίπου 3.500 ποδιών.
Τόσο η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών διεξάγουν έρευνα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Δείτε το βίντεο
- Τα ιατρικά fake news είναι πιο πιθανό να ξεγελάσουν την τεχνητή νοημοσύνη αν η πηγή παρουσιάζεται ως αυθεντία
- Τουρκία: Ενεργειακές συμφωνίες με 5 χώρες, Exxon και Chevron, βλέπει η Τουρκίγε
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]

