Οριστικό: Άκυρο του Πλάνιτς στην ΑΕΚ, μένει στη Μακάμπι
Παίκτης της Μακάμπι Χάιφα θα συνεχίσει να είναι ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, καθώς αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την τωρινή ομάδα του
Ανατροπή δεδομένων για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, καθώς όπως όλα δείχνουν αναμένεται να παραμείνει παίκτης της Μακάμπι Χάιφα, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους Ισραηλινούς.
Το όνομα του Σέρβου είχε συνδεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα έντονα με αυτό της ΑΕΚ, με την Ένωση να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για τον φέρει στην Ελλάδα και να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα».
Ωστόσο, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τη Μακάμπι και έτσι θα παραμείνει στην ομάδα, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2023, για δύο ακόμα χρόνια, έως το 2025 δηλαδή.
Παράλληλα θα υπάρξει και αύξηση των αποδοχών του, με τους ανθρώπους του συλλόγου να του προσφέρουν 450.000 ευρώ ετησίως, γεγονός που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ μαζί με τον Τσέρι.
- Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα οι οδηγοί δεν φοράνε ζώνη ασφαλείας
- Ανδρουλάκης: Δεν έχουν μέτρο στη διαφθορά – Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα ή τρίτη θητεία Μητσοτάκη;
- Η μεγάλη μάχη στις Χρυσές Σφαίρες: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Τιμοτέ Σαλαμέ αναμετρώνται πριν τα Όσκαρ
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 3-1: Με φόρα από την ευρωπαϊκή πρόκριση οι «ερυθρόλευκοι»
- «Δείχνοντας» τον κατάλληλο διάδοχο του Ρούμπεν Αμορίμ
- Δουλεύοντας σε δόσεις: Γιατί το microshifting κερδίζει τους εργαζόμενους





