Ελεονώρα Μελέτη: Περάσαμε μια δραματική νύχτα, είμαστε όλοι…
Η Ελεονώρα Μελέτη μένει στην περιοχή που δοκιμάστηκε από την πυρκαγιά
H Ελεονώρα Μελέτη είναι από τους κατοίκους της Πεντέλης που πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή.
Η παρουσιάστρια του MEGA πέρασε «μαύρη» νύχτα αλλά τελικά επέστρεψε σήμερα στο σπίτι της. Η Ελεονώρα Μελέτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή και η οικογένειά της.
Εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ η ίδια θέλησε να τους καθησυχάσει ότι όλα είναι τώρα καλά.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε ένα μήνυμα σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την οικογένειά μου και το σπίτι μας. Περάσαμε μια δραματική νύχτα, ωστόσο είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε για τη σκέψη σας και το ενδιαφέρον σας. Η σκέψη μας σε όλους, όσοι δοκιμάζονται και σε όλους, όσοι δίνουν τη μάχη».
Δείτε την ανάρτηση
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή



