
Μεσσηνία: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο σπίτι της
Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στην κατοικία όπου διέμενε σε περιοχή της Μεσσηνίας.
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε κατά τις 23.30 χθες Δευτέρα για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στην περιοχή Οιχαλίας της Μεσσηνίας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Συναγερμός
Αμέσως σήμανε συναγερμός και ισχυρή δύναμη που αποτελείτο από 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Στη διάρκεια της επιχείρησης, οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στην κατοικία μια γυναίκα, η οποία ήταν αναίσθητη και τη μετέφεραν σε εξωτερικό ασφαλή χώρο.
Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διώροφη οικία, στην περιοχή Μερόπη Οιχαλίας Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 18, 2022
Πολλαπλά εγκαύματα
Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή και έφερε πολλαπλά εγκαύματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ηλικιωμένη, περίπου 80 ετών, η οποία ζούσε μόνη της.
Από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
- Ο Φαν ντε Φεν στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ
- «Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Αζεντίν Ουναΐ»
- Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
- «Ένοιωσα ότι εξαπάτησα το σύστημα»: Τι είναι η μέθοδος «κάψε τ΄άχυρα» που αλλάζει τα ραντεβού από dating apps
- Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφω για να υπάρξει κανονικότητα και σταθερότητα – Με προγραμματικές εξαγγελίες στους Δελφούς
- Εμανουέλ Μακρόν: «Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική» μετά το τέλος της θητείας μου – Οι τελευταίοι στόχοι του



