Βόλος: Να δικαστεί για βιασμό προτείνει εισαγγελέας για 19χρονο
Ο νεαρός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι επρόκειτο για συναινετική πράξη και όχι για βιασμό.
Παραπομπή σε δίκη για βιασμό προτείνει ο εισαγγελέας για 19χρονο φοιτητή από τον Βόλο. Προηγήθηκε καταγγελία 18χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού, κατά τη διάρκεια πάρτι τον Δεκέμβριο του 2021.
Η 18χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν σε πάρτι στον Βόλο, κάποια στιγμή πήγε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού για να αλλάξει ρούχα, όταν εμφανίστηκε ο 19χρονος ο οποίος την ακινητοποίησε και τη βίασε.
Σύμφωνα με τα gegonotanews.gr, ο νεαρός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι επρόκειτο για συναινετική πράξη και όχι για βιασμό.
Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση προτείνει την παραπομπή του 19χρονου για βιασμό, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει το συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου.
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»




