Οι δύο άνδρες διέμεναν σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Κούνουπας της Μυκόνου.
Μέλη της συμμορίας των διαρρηκτών που λυμαίνονται τη Μύκονο, τρύπωσαν στα δωμάτιά τους το περασμένο Σάββατο. Επιστρέφοντας στο δωμάτιο, οι δυο τους αντίκρισαν το απόλυτο χάος αφού οι διαρρήκτες είχαν κάνει άνω κάτω τις κρεβατοκάμαρες, παίρνοντας τα πάντα.
Μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν εσώρουχα, μπλούζες, μαγιό, πουκάμισα, παντελόνια και φυσικά κοσμήματα και μετρητά.
Ο Τούρκος πρωταθλητής της κολύμβησης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι διαρρήκτες αφαίρεσαν 7.500 ευρώ σε μετρητά, 3.000 δολάρια σε μετρητά και χρυσαφικά, αντικείμενα και ρούχα συνολικής αξίας 70.315 ευρώ.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι επιτήδειοι κατάφεραν να μπουν στο δωμάτιο των δύο ανδρών από την μπαλκονόπορτα, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.