Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 53χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης
Τι κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης - Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος
Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 53χρονο, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε την 13χρονη φίλη της θετής κόρης του, εντός της οικίας του.
Κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, με τη δικηγόρο Χαρτομαζίδου Μαρία να υπερασπίζεται την 13χρονη.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει τρείς μήνες από την ποινή του και το υπόλοιπο να ανασταλεί, ενώ η έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή.
- Διαβάστε επίσης: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του – Πόρισμα τον «καίει» για… χυδαία παιχνίδια
Τι κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης
“Η κόρη ήρθε και μου είπε ότι ασέλγησε σε βάρος της, με χειρονομίες. Είναι φίλες με την θετή κόρη του. Το βράδυ που πήγαν να κοιμηθούν, τους έλεγε ιστορίες. Το άλλο κορίτσι κοιμήθηκε. Η δίκη μου παρέμεινε ξύπνια. Πήγε και ξάπλωσε πάνω της. Της χάϊδεψε την κοιλιά και το μπούτι. Τη ρωτούσε αν έχει κάνει σεξ. Αν βλέπει τσόντες. Αν έχει φίλη που το έχει κάνει …” κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης.
Ακόμη συμπλήρωσε ότι ” κάναμε παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές. Δύο χρόνια τον ξέρω. Ήξερα τον βιολογικό πατέρα της θέσης του κόρης, 11 χρόνια. Όταν έφυγε τη φίλησε στο μάγουλο και ζήτησε να τον φιλήσει κι αυτή. Η σύζυγός του ήταν στον πάνω όροφο με το μωρό. Η θετή του κόρη ήταν στο ίδιο κρεβάτι (σ.σ. η κόρη μου) τη σκουντούσε αλλά δεν ξυπνούσε. Την άλλη μέρα η κόρη μου το είπε στη γυναίκα μου. Στη συνέχεια είπε και σε μένα ότι “μου έβαλε χέρι”. Έτρεξα να του ορμήσω. Του είπα θα σε κλείσω φυλακή”.
Τι είπε ο κατηγορούμενος
Κατά τη απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε τα εξής: “τα κορίτσια έλεγαν ιστορίες από νωρίς, για συμβάντα που έγιναν μέσα στα λεωφορεία. Πέρασα από το δωμάτιο. Ήταν ξαπλωμένη (σ.σ. η παθούσα) και έβλεπε το κινητό. Τη ρώτησα “τι βλέπεις;”. Παρατήρησα με την άκρη του ματιού ότι έβλεπε βίντεο με γυμνό. Με πατρικό ενδιαφέρον τη ρώτησα αν βλέπει γυμνά. Διερευνητικά το έκανα. Θεωρώ ότι έκανα λάθος. Μου είπε ότι “δεν βλέπω τέτοια, δεν έχω αγόρι”. Της τράβηξα την κουβέρτα γιατί έκανε ζέστη. Την άλλη μέρα την ρώτησα αν παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου”.
- Πέθανε η δημοσιογράφος του «Αθήνα 9,84» Ελένη Σούρδη σε ηλικία 54 ετών
- ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 93-90: Ανατροπή και νίκη με εντυπωσιακό 4ο δεκάλεπτο (vids)
- Τροχαίο στον Πειραιά – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Συνάντηση Ερντογάν με Ζελένσκι, μια μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- Ποιος δολοφόνησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ; Πέντε θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να πεθάνουν
- Κυριακή των Βαΐων: Εντυπωσιακός στολισμός στην Παναγία Τουρλιανή της Μυκόνου
- Νάρκες κατά προσωπικού: Η σιωπηλή επιστροφή ενός καταστροφικού όπλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442