Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριάς του [εικόνα]

Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριάς του [εικόνα]

Η ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού έγινε το 2017, όταν η καταγγέλλουσα ήταν 15 χρονών.

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του 46χρονου προπονητή kick boxing που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης στο Παλαιό Φάληρο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Ο προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Νότια Προάστια, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

  • Δείτε τις φωτογραφίες του πατώντας εδώ

Στόχος της δημοσιοποίησης των στοιχείων, είναι σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η «προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 20χρονη σήμερα κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα του προπονητή το 2017 και το 2018 όταν ήταν σε ηλικία 15 και 16 ετών αντίστοιχα. Όπως φέρεται να είπε η καταγγέλλουσα, όλα ξεκίνησαν όταν γράφτηκε στη σχολή του και άρχισε προπονήσεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και το νεαρό της ηλικίας της. Την προσέγγισε ερωτικά και προσπάθησε να συνάψει μαζί της ερωτική σχέση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 46χρονος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο χώρο της σχολής πολεμικών τεχνών και σε προπονητικά καμπ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024