Μαρία Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία 0-2: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα από το Wimbledon
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Τατιάνα Μαρία και αποκλείστηκε πρόωρα από το Wimbledon.
Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από την Τατιάνα Μαρία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Η Σάκκαρη, που είχε κερδίσει τη Χάιβς στον πρώτο αγώνα στο τουρνουά, «θόλωσε» στο δεύτερο σετ αφού σέρβιρε για να ισοφαρίσει αλλά η Γερμανίδα πήρε τρία γκρέιμ στη σειρά και πανηγύρισε την πρόκριση. Επόμενη αντίπαλος για την 34χρονη η Γέλενα Οσταπένκο.
Έπαιξε κοντά στο φιλέ
Παίζοντας κοντά στο φιλέ και βρίσκοντας πόντους από το μπάκχαντ, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε τρεις φορές σε μπρέικ πόιντ στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά η Γερμανίδα αντίπαλός της κράτησε δύσκολα για το 2-1. Οι δύο τενίστριες κράτησαν στη συνέχεια με την Τατιάνα Μαρία να βρίσκει μπρέικ για το 5-3 και να κλείνει το σετ στο σερβίς της.
Η Γερμανίδα βρέθηκε με διπλό μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Η Σάκκαρη αντεπεξήλθε και κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια έκανε μπρέικ φτάνοντας στο 2-0.
Η Γερμανίδα κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ σε κρίσιμο σημείο (9ο γκέιμ) του δεύτερου σετ, στην στιγμή που η Σάκκαρη σέρβιρε για την κατάκτησή του. Η Σάκκαρη είχε δύο ευκαιρίες να κλείσει το σετ στη συνέχεια αλλά η 34χρονη Γερμανίδα ισοφάρισε σε 5-5 και στη συνέχεια έκανε νέο μπρέικ για να κλείσει τον αγώνα στο σερβίς της.
- Στην Καστοριά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
- Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν υπήρξε καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων στις επιχειρήσεις επαναπατρισμού
- Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι – Στον αέρα η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα
- Κληρονομιά Αλέν Ντελόν και κίνηση-ματ του μικρού του γιου απέναντι στα αδέρφια του – Είναι παράνομη η διαθήκη του 2022;
- Η ΕΕ δεν είναι πρόθυμη να αμβλύνει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Στο επίκεντρο η οριοθέτηση του ποταμού Βουραϊκού

