Αναστασία: Δίνει αποστομωτική απάντηση σε όσους μιλούν για την καταγωγή της
Δείτε όλα όσα είπε...
Η γνωστή τραγουδίστρια, Αναστασία, η οποία με το τραγούδι «Αμαρτίες» «εκτοξεύθηκε» στην πρώτη θέση των charts και θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες τραγουδίστριες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα;» και, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων και η ίδια, ούτε στα πιο τρελά της όνειρα περίμενε τέτοια επιτυχία.
Η τραγουδίστρια προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση για την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας πως είναι καλά, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους και όσες μιλούν για την καταγωγή της δίνοντας μία αποστομωτική απάντηση.
«Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης, απ’ όπου κι αν ήμουν. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά. Ο προπάππους της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος. Είμαι χαρούμενη για αυτό, γιατί μπορεί να μην είχα τη φωνή που έχω τώρα!» είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία.
Δείτε όσα είπε
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο





