Ο Νταρούν Χίλιαρντ είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Μακάμπι, για την σεζόν 2022/23, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (26/6) η ομάδα του Τελ Αβίβ.
Ο Αμερικανός έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τους Βαυαρούς στην Ευρωλίγκας, μετρώντας σε 20 ματς 13,7 πόντους-1,9 ασίστ-3 ριμπάουντ-1,1 κλεψίματα-11,8 PIR.
«Είμαι ευγνώμων που θα φοράω τη φανέλα της Μακάμπι και θα την εκπροσωπώ. Πολλοί εξαιρετικοί παίκτες έχουν έρθει στο Τελ Αβίβ και ελπίζω να φέρω το ίδιο πάθος και θέληση για επιτυχίες».
Αυτή θα είναι η όγδοη ομάδα του 29χρονου στην επταετή καριέρα του και τέταρτη σε επίπεδο Ευρωλίγκας μετά τις Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ κι Μπάγερν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.