
Παλαιό Φάληρο: Ποιος είναι ο 46χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικης αθλήτριας
Στην κατοχή του προπονητή βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.
Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος προπονητής συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων και πλέον κρατείται στην Ασφάλεια Αθηνών.
Ο 46χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι κακοποίησε σεξουαλικά αθλήτριά του κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής κατασκήνωσης.
Την καταγγελία έκανε η ίδια η νεαρή κοπέλα, η οποία αποκάλυψε ότι οι φρικιαστικές πράξεις έγιναν όταν ήταν μόλις 15 ετών.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, ένα κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). Σημειώνεται πως ο 46χρονος κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία.
Ο προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Νότια Προάστια, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει πλήθος φωτογραφιών με μικρά και μεγάλα παιδιά τα οποία προπονούσε.
- Μαγικό το «Μπλε Φεγγάρι» στο Σούνιο
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Συναγερμός στις σήραγγες των Τεμπών – Ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο που έβγαζε καπνούς
- Ο Καρλ Λάγκερφελντ και η άτυχη «χρυσή κληρονόμος» – Η γάτα του, η Σουπέτ
- ΠΑΣΟΚ: Η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας περνάει από τον σεβασμό των δικαιωμάτων των μειονοτήτων
- Η μεγάλη των πλούσιων φυγή: Γιατί τα Family Offices αποσύρουν επενδύσεις από τις ΗΠΑ
