Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη - Βιασμός βρετανίδας τουρίστριας: Η εξέταση DNA θα δείξει τον ένοχο

Κρήτη – Βιασμός βρετανίδας τουρίστριας: Η εξέταση DNA θα δείξει τον ένοχο

Οι κινήσεις του πατέρα της, που φέρεται να είναι ο δράστης, έχουν καταγραφεί σε βίντεο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση βιασμού μιας 34χρονης Βρετανίδας στα Μάλια, της Κρήτης.

Τα στοιχεία των Αρχών – μέχρι στιγμής – «δείχνουν» ότι η νεαρή κακοποιήθηκε από τον 62χρονο πατέρα της, ωστόσο η ίδια διαφωνεί.

Μιλώντας στην Daily Mail, η νεαρή τουρίστρια δηλώνει απολύτως σίγουρη ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο πατέρας της. Μάλιστα επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία για την άδικη, όπως υποστηρίζει, κατηγορία σε βάρος του πατέρα της, ενώ ο βιαστής της κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η 34χρονη, ενώ αρχικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε καταθέσει ότι δεν θυμόταν το πρόσωπό του βιαστή της, αλλά έδωσε περιγραφή του λευκού ρούχου που φορούσε, στην συνέχεια ανασκεύασε. Πλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι εκείνη είχε καταθέσει πως ο πατέρας της και όχι ο βιαστής της φορούσε λευκό πουκάμισο και φέρεται να αποδίδει το λάθος στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Η εξέταση DNA θα δείξει τον ένοχο

Απάντηση ως προς το ποιος είναι ο ένοχος θα δώσει η εξέταση DNA.

Η ανάλυση σε δείγματα που έχουν ληφθεί προανακριτικά από ιατροδικαστή και από τους δύο αναμένεται να «δείξει», αν ο προφυλακισμένος πατέρας είναι και ο δράστης του βιασμού της 34χρονης κόρης του.

Η ίδια  επιμένει στην αθωότητα του 62χρονου, ωστόσο, η προανακριτική κατάθεσή της και το βιντεοληπτικό υλικό, που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία, πάνω στα οποία βασίστηκαν οι διωκτικές αρχές και τελικώς οδήγησαν στην δίωξη και στην προφυλάκιση του πατέρα της.

Σε βίντεο οι κινήσεις του πατέρα

Σημαντικά στοιχεία, είναι και τα βίντεο, που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί τόσο από το μπαρ, όπου διασκέδαζαν πατέρας και κόρη, όσο και από διαφορετικά σημεία των Μαλίων. Συγκεκριμένα, στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα μπαρ της περιοχής, φαίνεται ο πατέρας να κινείται με τρόπο ανάρμοστο προς την κόρη του και εκείνη να τον απωθεί, ενώ ανάλογες διαθέσεις από την πλευρά του 62χρονου καταγράφηκαν και σε άλλο βίντεο, όπου φαίνεται να την προσεγγίζει σε παγκάκι, στο οποίο εκείνη ήταν καθισμένη.

Σε άλλο υλικό από κάμερες που βρίσκονταν στην είσοδο και στην έξοδο δρόμου φαίνεται κόσμος να εισέρχεται και να εξέρχεται. Ανάμεσά τους και ο 62χρονος με την 34χρονη, οι οποίοι εμφανίζονται να μπαίνουν στο δρόμο όχι όμως και να βγαίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας φαίνεται 40 λεπτά αργότερα να βγαίνει μόνος του από τον δρόμο. Σημειώνεται ότι κάθετα στον δρόμο αυτό είναι ένα μικρότερο αδιέξοδο δρομάκι, το οποίο υποδείχθηκε από την 34χρονη ως το σημείο όπου βιάστηκε από άγνωστο, όπως υποστήριξε, άνδρα.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024