Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 52χρονος που κατηγορείται για το βιασμό των παιδιών της συντρόφου του
Ο 52χρονος υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό
Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απόλογία του το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά της συντρόφου του σε χωριό της Μεσσαράς.
Ο 52χρονος Σύρος, στην απολογία του υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Παράλληλα, ο 52χρονος δέχεται ότι υπήρξε βιντεοληπτικό υλικό, σχετικό με τα όσα καταγγέλονται.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο κατηγορίες που βαραίνουν τον δράστη, είναι ο βιασμός, οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων. Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος είχε ζητήσει από το δικαστήριο να του ορίσει δικηγόρο.
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες
Εν τω μεταξύ σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έρχονται στο φως… σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος άνδρας συνελήφθη, την Πέμπτη 2 Ιουνίου μετά από καταγγελίες ότι προέβαινε σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας των δυο από τα τρία παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του… Πρόκειται για 2 αγόρια το ένα εκ των οποίων είναι σήμερα ανήλικο. Το ένα από τα δύο παιδιά φέρεται να έχει και κάποια ζητήματα ψυχικής υγείας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν το ανήλικο παιδί, σε συζητήσεις, άφησε να φανεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι του… Ατομο που «αφουγκράστηκε» τα βασανιστήρια του παιδιού να κινητοποίησε τις αρχές με τους άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου, να συλλαμβάνουν τον άντρα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κατά την προανάκριση προέκυψε και βιντεοληπτικό υλικό που αποδεικνύει τα όσα καταγγέλλονται με τους γνωρίζοντάς να λένε πως τα όσα απεικονίζονται προκαλούν οργή και θλίψη για τη μοίρα των παιδιών.
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
- Κρήτη: «Η ζωή μου σταμάτησε στις 20-10-2023»- Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Επιστρέφει στις 13 Μαΐου με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442