Πήραν άδεια συμμετοχής οι οκτώ ομάδες με πλήρεις φακέλους
Οι οκτώ ομάδες που είχαν πλήρεις φακέλους πήραν άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν στην Basket League.
Άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League πήραν οι οκτώ ομάδες που είχαν πλήρεις φακέλους, όπως αποφασίστηκε σε σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το νέο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσαν Προμηθέας, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και Λαύριο, προκειμένου να μην υπάρξουν επιπρόσθετες καθυστερήσεις για τις ΚΑΕ που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ή ελλείψεις με τους φακέλους τους.
Έτσι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου, Προμηθέας, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Λαύριο και Ιωνικός πήραν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ενώ δόθηκε παράταση στις τέσσερις ΚΑΕ που είχαν εκκρεμότητες στους φακέλους τους (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Απόλλων Πατρών), προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία και να καλύψουν τα… κενά.
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα (vid)
- Πρόκριση-θρίλερ για την Παρί (2-2)
- Μιλάνο – Ολυμπιακός 3-0: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Κάουνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442