Κατερινόπουλος: «Ίσως η Πισπιρίγκου να ομολογούσε αν έμενε στην Ασφάλεια για ανάκριση»
Eκτίμησε ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για πλημμελήματα
Για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα μίλησε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.
Εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αφενός αν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας για ανάκριση, αφετέρου δε αν δεν είχαν γίνει λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους, τα οποία έμελλε να γίνουν μαζεμένα στην πιο πολύκροτη υπόθεση της τελευταίας 100ετίας.
Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα τραγικά λάθη που έγιναν στην υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, από το ΕΚΑΒ που πήρε το νεκρό μωρό από το σπίτι αντί να καλέσει Αστυνομία και ιατροδικαστή, που ίσως να είχαν λύσει το μυστήριο από τότε, μέχρι και την… παρέλαση του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς με τα πράγματα από το σπίτι που θα έπρεπε να είχε σφραγιστεί από την πρώτη στιγμή των ερευνών.
Παράλληλα, εκτίμησε ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για πλημμελήματα ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια της Πισπιρίγκου έβλεπαν πράγματα, τα οποία «απέκρυψαν ή δεν απέτρεψαν στο παρελθόν».
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα




