Δίκη Χρυσής Αυγής: Διέκοψε το δικαστήριο για να φτάσουν οι δικηγόροι που καθυστέρησαν λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης
Η δίκη της Χρυσής Αυγής θα γίνει ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Με παρόντες επτά από τους 26 καταδικασθέντες κρατούμενους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ξεκινά σε λίγη ώρα η δίκη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Παρόντες στη δικαστική αίθουσα από την πρώην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι ο Χρήστος Παππάς, ο Ιω. Λαγός, ο Παν. Ηλιοπουλος και ο Αντ. Γρέγος.
Παρούσα η Μάγδα Φύσσα
Παρούσα στο δικαστήριο η Μάγδα Φύσσα η οποία θα παρασταθεί όρος υποστήριξη κατηγορίας για τη δολοφονία του γιου της Παύλου. «Θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα όπως πρωτόδικα, καταδίκη», δήλωσε η Μάγδα Φύσσα.
Παρούσα στο δικαστήριο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος οι οποίοι είναι και μάρτυρες κατηγορίας.
Λίγο μετά τις 9 το πρωί το δικαστήριο ανέβηκε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία. Ωστόσο, λόγω της απουσίας πολλών συνηγόρων οι οποίοι δεν μπορούν να προσεγγίσουν το δικαστικό Μέγαρο εξαιτίας των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί, διέκοψε για να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τους εντολείς τους.
- Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τους κιτρινόμαυρους ο Χόνγκλα (pics)
- Αλλαγές σε ΕΠΟ και διαιτησία: Οι 20 Ενώσεις του «νέου κύματος» και… έρχονται και άλλες
- Μινεάπολη: Νέο βίντεο με τη στιγμή που ο πράκτορας της ICE σκοτώνει την 37χρονη
- Ιράν: Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καταδικάζουν τη δολοφονία διαδηλωτών και καλούν σε αυτοσυγκράτηση
- Το χάσμα μεγαλώνει: Τρεις φορές περισσότεροι άντρες προσλήφθηκαν το 2025
- Η καριέρα της Τζέιν Σέιμουρ πήρε την κάτω βόλτα όταν απέκτησε τη φήμη του «κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ»



