
Ιόνιο: Το Λιμενικό διέσωσε 57 μετανάστες, μεταφέρθηκαν στο Κατάκολο
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι όλοι καλά στην υγεία τους
Iστιοφόρο σκάφος με 57 μετανάστες (43 άνδρες, 8 γυναίκες και 5 παιδιά) εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα να πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή 60 ναυτικά μίλια δυτικά νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς.
Το σκάφος που επέβαιναν παρουσίασε βλάβη και οι επιβαίνοντες διασώθηκαν από σκάφος του λιμενικού σώματος, το πρωί του Σαββάτου.
Όλοι τους επιβιβάστηκαν σε σκάφος του λιμενικού σώματος, το οποίο τους μετέφερε στο λιμάνι του Κατακόλου, όπου αφίχθησαν περίπου στις πέντε το απόγευμα.
Μετά την αποβίβασή τους, οδηγήθηκαν σε κτίριο, όπου στεγαζόταν παλιότερα ο Ναυτικός Όμιλος, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας διακινητής.
Δείτε βίντεο
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν



