Η πιο… χαλαρή μαθήτρια της χρονιάς: «Ξύπνησα που ξύπνησα, λέω δεν πάω να γράψω;»
Δείτε το απίθανο βίντεο...
Απίθανη μαθήτρια της 3ης Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Παλαίου Φαλήρου, έκλεψε την παράσταση το πρωί της Παρασκευής, καθώς -όπως η ίδια αποκάλυψε- πήγε… ξέροντας μόνο τι μάθημα γράφει.
Στο συγκεκριμένο σχολείο είχε πάει η κάμερα του ΑΝΤ1 προκειμένου να καταγράψει το κλίμα μεταξύ των μαθητών πριν μπουν να δώσουν ιστορία και η πρώτη ερώτηση ήταν αν έχει άγχος, με τη νεαρή να δίνει την αφοπλιστική απάντηση: «Θα είχα, αν είχε διαβάσει».
«Έχω έρθει για να ρίξω τις βάσεις»
Όμως δεν περιορίστηκε σε αυτή… «Έχω έρθει για να ρίξω τις βάσεις. Ξύπνησα που ξύπνησα, λέω ‘δεν πάω να γράψω’» με τον Γιώργο Παπαδάκη να την ρωτάει αν είναι σίγουρη πως γράφει ιστορία και εκείνη να του απαντά καταφατικά, τονίζοντας παράλληλα πως χθες έγραψε λατινικά.
Εκεί λοιπόν την ρώτησαν πως τα πήγε. «Δεν έγραψα τίποτα, ζωγράφιζα στο πρόχειρο», απάντησε.
Δείτε το βίντεο
- Καμπανάκι από τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ: Η Ευρώπη χρειάζεται τώρα έναν κοινό στρατό
- Έλενα Παπαρίζου για Μαρινέλλα: Μου τραγουδούσε στο τραπέζι ένα απλό μεσημέρι Κυριακής και τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- H εκδίκηση του πιγκουίνου – Το αυστηρό μαύρο κυριάρχησε στις Χρυσές Σφαίρες 2026. Γιατί;
- Σέρρες: «Αποκλείεται να είναι ένας ο δράστης – «Έφυγε» μαρτυρικά» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 17χρονου





