
Φωτιά στον Κουβαρά: Καίγεται χορτολιβαδική έκταση – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα – Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Νέο μέτωπο φωτιάς έχουν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες στην Αττική, αυτή τη φορά στον Κουβαρά.
Νέο πύρινο μέτωπο έχουν να αντιμετωπίσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αυτή τη φορά στον Κουβαρά Αττικής.
Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά που ξεκίνησε από το Πουρνάρι Γλυφάδας και πλέον έχει φτάσει στο Πανόραμα Βούλας, όπου έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα.
Για τη φωτιά στον Κουβαρά έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις με αποτέλεσμα να υπάρχει διάσπασή τους σε σχέση με το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς στο Πανόραμα.
Αυτή επιχειρούν 30 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα και 2 ελικόπτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Κουβαρά δεν κινδυνεύουν κατοικίες.
Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής
#Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση επί της οδού Ομήρου στον Κουβαρά Αττικής. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 4, 2022
Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων επί της οδού Ομήρου από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Σουνίου, επί της Λεωφόρου Σουνίου από το ύψος της συμβολής τηε με τη Λεωφόρο Λαυρίου και επί της Λεωφόρου Σουνίου από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Κουβαρά.
- 23 & 24 Μαΐου 2026 – Ανοιχτές Πόρτες 2026
- Η γη της ελιάς: Οι συγκρούσεις συνεχίζονται
- Δήμαρχος Πάτμου στο in: Έχουμε σχέδιο ώστε το νησί να μην αντιμετωπίσει μελλοντικά θέματα επάρκειας νερού
- Live η ιστορική ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Βουλή
- Με… 8άδα η Μονακό στο Game 3 – Αυτοί είναι οι διαθέσιμοι παίκτες ενόψει Ολυμπιακού
- Κέντρο Κρήτης του ΟΟΣΑ για την Δυναμική των Πληθυσμών: Ζούμε περισσότερο, γεννάμε λιγότερο

