
Στη φυλακή το μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά στο «Ελ. Βενιζέλος»
Η κατηγορούμενη συνελήφθη με την κατηγορία ότι διακινούσε παραιαθησιογόνα ναρκωτικά μέσω e-shop με ελιξίρια ευεξίας
Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της στην 5η τακτική ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, μία 28χρονη κοπέλα από τη Βραζιλία η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Η κατηγορούμενη συνελήφθη με την κατηγορία ότι διακινούσε παραιαθησιογόνα ναρκωτικά μέσω e-shop με ελιξίρια ευεξίας, ενώ φέρεται να διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή τους.
Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο και σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς η κατηγορούμενη βρισκόταν στη Βραζιλία. Τότε, οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει τον σύντροφο της και μία συνεργάτιδα της.
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπιση της, η 28χρονη ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την αναμένον στο Ελ. Βενιζέλος και να την συνέλαβαν.
Κι αυτό καθώς η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι είναι αθώα και πως δεν έχει καμία σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Στα δικαστήρια οι γονείς για την επικοινωνία των παιδιών τους
- Super League 2: Νίκες για ΠΑΟΚ Β’ (2-1), Νέστο (1-0) και Καβάλα (5-1) – Η βαθμολογία
- Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η 43χρονη στο Ηράκλειο με τραύμα από πυροβολισμό
- Σάλος με διάσημη influencer του MAGA που αποδείχτηκε AI – Ποιος έφτιαξε την Έμιλι Χαρτ;
- Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Παραληρηματικές δηλώσεις Βούλτεψη κατά της Κοβέσι με «άρωμα» Τσαουσέσκου
- Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» στον Στέφανο Ληναίο με τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου




