
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Χαίρομαι πολύ όταν αρέσω στις φίλες της… γιαγιάς μου»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές του και την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» τις σπουδές στο μάρκετινγκ, την σχέση με την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, και τον λόγο που τον κάνει χαρούμενο να αρέσει στις φίλες της γιαγιάς του.
Ο ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές του και την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.
«Ενώ σπούδαζα μάρκετινγκ, δεν με ενδιέφερε, πήρα το πτυχίο και κατέβηκα στην Αθήνα να γινώ ηθοποιός. Είναι πρωτόγνωρο να σκηνοθετώ την μητέρα μου, Φιλαρέτη Κομνηνού, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά να γινώ παρουσιαστής, αλλά δεν το κυνηγάω», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Για τις άβολες στιγμές στη δουλειά του με θαυμάστριες, είπε πως, «δεν έχω δεχτεί κάτι περίεργο από θαυμάστρια, χαίρομαι πολύ όταν αρέσω στις φίλες της γιαγιάς μου».
«Θα κάνουμε περιοδεία με την «Αντιγόνη», θα είμαστε με την Δανάη Μιχαλάκη», συμπλήρωσε.
«Δεν έχει χτυπήσει το «καμπανάκι» της πατρότητας, αλλά δεν είμαι και αρνητικός στο ενδεχόμενο», κατέληξε μιλώντας για τον γάμο του αλλά και την πατρότητα.
- Μπεν Νίνταμ: Η βρετανική αστυνομία σταματά τις έρευνες για την εξαφάνισή του
- Κίνα: Ο Πούτιν επισκέπτεται τον Σι και σκορπά ανησυχία στη δύση και ταραχή στην Ταϊβάν
- Ακρίβεια: Παρατεταμένη η ακρίβεια στα καύσιμα – Έρχονται νέες αυξήσεις σε αμόλυβδη και diesel
- «Parallel Tales» – Η Ιζαμπέλ Ιπέρ γράφει μια κρυφή, σεξουαλική φαντασίωση για τον Βενσάν Κασέλ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Τραμπ: Αναδημοσίευσε συνέντευξη Παπασταύρου για την ενεργειακή διπλωματία

