Πάτρα: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης – Υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου
Λίγες ημέρες πριν δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα για τους θανάτους των παιδιών, ο Μάνος Δασκαλάκης επανεμφανίστηκε στην Πάτρα μετά από ένα και πλέον μήνα.
Ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει με μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Την κατέθεσε στην Πάτρα, με αφορμή την είσοδο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς και τα όσα ακολούθησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού στην Ασφάλεια Πατρών, όπου κατέθεσε τη μήνυση, για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας και για σωρεία εγγράφων τα οποία απομακρύνθηκαν από το σπίτι, αφού μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκοιράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε δημόσια η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, το πρωί του Σαββάτου, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βρέθηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, μαζί με συνεργάτη του, ο οποίος μπήκε μέσα στο σπίτι και εξήλθε λίγη ώρα αργότερα μεταφέροντας μια στοίβα από έγγραφα.
Σύμφωνα με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία υπέβαλε μήνυση εναντίον του κ. Θεοδωρόπουλου, ο συγκεκριμένος δικηγόρος απέσπασε από το σπίτι και τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, με τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί η οποιαδήποτε δικαστική απόφαση για την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους κληρονόμους της σπιτονοικοκυράς, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.
- «Δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία της μητέρας του» – Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι»: Η Ιουλία Καλλιμάνη τοποθετείται για το περιστατικό στην πίστα
- Σομαλία: Συνεδριάζει το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας – Οργή για την ισραηλινή αναγνώριση της Σομαλιλάνδης
- Ο Χάρι Κέιν κατονόμασε τα τρία πρόσωπα που βοήθησαν την καριέρα του
- Το ζήτημα δεν είναι τα ενέσιμα: Μήπως τα πορτρέτα του Vanity Fair από το επιτελείο Τραμπ προκάλεσαν τη λάθος συζήτηση;


