Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «H Πισπιρίγκου είναι η βασική ύποπτη το είχα πει στον Δασκαλάκη» λέει ο διοικητής του «Ελπίς»

Πάτρα: «H Πισπιρίγκου είναι η βασική ύποπτη το είχα πει στον Δασκαλάκη» λέει ο διοικητής του «Ελπίς»

Τι είπε για τους ιατροδικαστές που ερεύνησαν τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Θεόδωρος Γιάνναρος, Διοικητής του Νοσοκομείου «Ελπίς», ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφορικά με τις συνομιλίες που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στην συνομιλία του με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Το Πρωινό», ο κ. Γιάνναρος είπε πως «όταν πεθαίνει ένα παιδί μπορεί να είναι τυχαίο, όταν πεθαίνει δεύτερο είναι περίεργο, όταν πεθαίνει και τρίτο, τότε κάτι συμβαίνει. Το έχω πει και στον Μάνο ότι ο τρόπος που αντιδρούσαν, ο τρόπος της θλίψης που έδειχναν δεν έπειθε», τονίζοντας πως από προσωπική του εμπειρία, καθώς έχει βιώσει την απώλεια του παιδιού του, «πάνε έξι χρόνια από το περιστατικό στην οικογένεια μου, πάνε έξι χρόνια και δεν μειώνεται η θλίψη».

«Εγώ μιλούσα μόνο με τον Μάνο Δασκαλάκη και το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μιλούσα εγώ με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσε και η επίθεση που έκανε σε όποιος εξέφραζε άλλη άποψη», είπε ο κ. Γιάνναρος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση τονίζοντας πως «είχα πει εξ αρχής στον Μάνο Δασκαλάκη ότι ο νούμερο ένα ύποπτος ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και παραμένει».

«Είπα στον Δασκαλάκη να τον βοηθήσω να βγει η αλήθεια»

Όπως ανέφερε ο κ. Γιάνναρος, «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά. Το μόνο που με ενόχλησε είναι πάλι ο τρόπος της θλίψης, η θλίψη βγαίνει από την καρδιά. Τον φαντάζομαι να μιλάει με σκυμμένο το κεφάλι ακόμη και όταν μιλάει στο τηλέφωνο».

«Εγώ του είπα ότι θέλω να τον βοηθήσω να βγει η αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή. Δεν συγχωρώ τους ιατροδικαστές, όχι γιατί δεν είχαν την γνώση, αλλά δεν είχαν την επιμέλεια να ψάξουν τους θανάτους των παιδιών. Έχουν γίνει πολλά λάθη, χάθηκαν πειστήρια. Από την Ίριδα έχει μείνει μόνο μια φωτογραφία ίσως και λίγο αίμα. Πως αυτό θα βοηθήσει τον ιατροδικαστή τον κ. Καρακούκη να μάθει την αλήθεια με μια δισδιάστατη φωτογραφία;», συμπλήρωσε.

Ο κ. Γιάνναρος είπε ακόμη πως «ο Μάνος μου εξέφραζε το παράπονο του ότι ό ίδιος ήταν στο σκοτάδι γιατί οι γιατροί μιλούσαν μόνο με την σύζυγο του. Προσπαθούσε να μάθει πως χάθηκαν τα παιδιά του».

«Ο κύκλος έχει στενέψει»

«Μίλησα με τον Μάνο Δασκαλάκη και μετά από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά δεν είπαμε για τα άλλα δύο παιδιά, παρά μόνο για την Τζωρτζίνα. Εγώ του συνέστησα να βγει και να μιλήσει, του σύστησα και έναν φίλο μου δημοσιογράφο. Έχει φοβηθεί και δεν θέλει να μιλήσει. Δεν ξέρω τι ξέρει ο Μάνος και αν θέλει να μιλήσει, αλλά δεν υπάρχει πολυτέλεια. Ο κύκλος έχει στενέψει, ο κύκλος έχει κλείσει», είπε ο κ. Γιάνναρος.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024