Η αποκάλυψη του Τσιμίκα για τον τελικό του Champions League
Ο Κώστας Tσιμίκας αποκάλυψε τα εντυπωσιακά παπούτσια που θα φορέσει στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ
Σε ρυθμούς τελικού Champions League κινούνται αυτές τις μέρες Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν το Σάββατο (28/5, 22:00) στο Σταντ ντε Φρανς για το τρόπαιο με τα… μεγάλα αφτιά.
Φυσικά, ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος στις δηλώσεις του στην Cosmote Tv μίλησε για τη σκληρή δουλειά στον Ολυμπιακό που τον οδήγησε στο κορυφαίο επίπεδο και στη διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου, κινείται στους ίδιους ρυθμούς, κάνοντας τα… αποκαλυπτήρια.
Συγκεκριμένα, ο έλληνας διεθνής αποκάλυψε στα social media τα εντυπωσιακά παπούτσια που θα φορέσει στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
- Sing for Greece 2026: Κλείδωσε η 14άδα του τελικού – Αυτά τα κομμάτια προκρίθηκαν από τον Β’ Ημιτελικό
- Πίζα – Μίλαν 1-2: Μόντριτς σαν το παλιό καλό κρασί, «χτύπησε» στο 85′
- Πόσο εξαρτημένη είναι η Ευρώπη από την αμερικανική τεχνολογία
- Χαλ – Τσέλσι 0-4: Άνετη πρόκριση στους «16» του FA Cup
- Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (pics)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αίρει την πολιορκία της Μινεάπολης

