Η αποκάλυψη του Τσιμίκα για τον τελικό του Champions League
Ο Κώστας Tσιμίκας αποκάλυψε τα εντυπωσιακά παπούτσια που θα φορέσει στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ
Σε ρυθμούς τελικού Champions League κινούνται αυτές τις μέρες Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν το Σάββατο (28/5, 22:00) στο Σταντ ντε Φρανς για το τρόπαιο με τα… μεγάλα αφτιά.
Φυσικά, ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος στις δηλώσεις του στην Cosmote Tv μίλησε για τη σκληρή δουλειά στον Ολυμπιακό που τον οδήγησε στο κορυφαίο επίπεδο και στη διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου, κινείται στους ίδιους ρυθμούς, κάνοντας τα… αποκαλυπτήρια.
Συγκεκριμένα, ο έλληνας διεθνής αποκάλυψε στα social media τα εντυπωσιακά παπούτσια που θα φορέσει στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
- Βενεζουέλα: Οι χερσαίες επιθέσεις θα ξεκινήσουν σύντομα, λέει ο Τραμπ
- Γιουβέντους: Ένα δισ. από Tether, ο Έλκαν απαντά «όχι»
- Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη ανάρτηση της μετά την έκτακτη νοσηλεία της
- «Απουσία στήριξης» καταγγέλλουν οι αυτοκινητιστές και προειδοποιούν την κυβέρνηση με κινητοποιήσεις
- Τραμπ: Απαντά για τα νέα καρέ με τον Έπσταϊν – «Εκατοντάδες έχουν φωτογραφίες μαζί του, δεν είναι κάτι σπουδαίο»
- Η χρηματιστηριακή αξία της Super League – Στα ύψη ο Ολυμπιακός (pics)
