Πρώτες δηλώσεις Ζαμπίδη μετά την γέννηση των διδύμων – «Έκοψα τον ομφάλιο λώρο…»
Ο αθλητής έγινε για πρώτη φορά πατέρας
Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, τα ξημερώματα της Δευτέρας με τη σύντροφό του Μαρία να φέρνει στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους.
Ο Iron Mike, πιο ευτυχισμένος από ποτέ, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Happy Day» μόλις μία μέρα αφού απέκτησε τα δίδυμα μωρά του!
«Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία! Πλούσια τα συναισθήματα να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από σένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν ήρεμος, είχε ένταση και υπέρβαση από την Μαρία. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα 2 φορές τον ομφάλιο λώρο. Είχαν διαφορά 13 δευτερολέπτων. Το ένα μωρό βγήκε 2.130 γραμ. και το δεύτερο 2.160» αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Δείτε το βίντεο
- Ζελένσκι: Έφτασε στο Μαϊάμι για τη συνάντηση με τον Τραμπ – Ανάρτηση Ντμιτρίεφ κατά «πολεμοκάπηλων»
- Η (πρώτη) «μητέρα των μαχών»
- Νέα Αριστερά: Το Μαξίμου «ρίχνει μαύρο» στην Βουλή καταργώντας την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των εξεταστικών
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη

