
Χρήστος Θηβαίος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος – Δεν ξέρω τί τον ώθησε σε όλα αυτά»
Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τον ηθοποιό και έκανε αποκαλύψεις
Ο Χρήστος Θηβαίος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την άγνωστη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε ποιον τραγουδιστή έχει βοηθήσει να ξεκινήσει την καριέρα του.
Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στην ιστορία του με το αλκοόλ.
«Έχω μιλήσει στα παιδιά μου για την ιστορία μου με το αλκοόλ. Όταν αποφασίζω να βάλω ένα ποτήρι αλκοόλ τα παιδιά μου με κοιτούν και μου βάζουν όρια. Εάν παλιά τους έβαζα εγώ, τώρα μου βάζουν αυτά», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος. Δεν ξέρω τί τον ώθησε σε όλα αυτά. Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Θα τον συμβούλευα να είναι ειλικρινής προς τον εαυτό του».
Για το ενδεχόμενο να πήγαινε ως κριτής σε κάποιο show είπε πως, «δεν θα πήγαινα γιατί δεν είμαι ικανός να κρίνω».
«Μου είπαν κάποια στιγμή, ότι είναι ένα παλικάρι από την Κρήτη που έχει πει ότι με θαυμάζει και ήθελε να πάω να τον ακούσω, είπα «όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό». Τελικά το 2002 στον Λυκαβηττό πήρα αυτό το παλικάρι να έρθει τα τραγουδήσει και του έδωσα 2 τραγούδια να πει. Αυτό το παλικάρι είναι ο Γιάννης Χαρούλης», αποκάλυψε.
«Θα έκρυβα από τα παιδιά μου τις άσχημες στιγμές μου, ωστόσο κάνω τα λάθη μου παραμύθι», είπε κλείνοντας.
- Στην Ελλάδα έρχονται η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της – Ποιους θα συναντήσουν
- «Να αποκτήσουν ξανά ζωή» παλαιά δημοτικά ακίνητα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας
- Βαγγέλης Τρικεριώτης: Πέθανε ο εκδότης και ιδρυτής του βιβλιοπωλείου Πρωτοπορία
- Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι κίνδυνοι μιας απευθείας σύγκρουσης Ρωσίας – ΝΑΤΟ αυξάνονται
- Ανανέωσε με τον Άρη ο Γρηγορίου: «Στοίχημα να φέρουμε ξανά τον κόσμο πίσω»
- Μήνυμα Επιτροπής σε Τουρκία: Καμία ανοχή σε παράνομη αλιεία και σεβασμός στα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών

