Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος με στόχο την δημιουργία ενός νέου πλαισίου συνεργασίας και ενίσχυσης των δράσεων πολιτισμού στην πόλη μας απηύθυνε πρόσκληση στους τοπικούς φορείς για υποβολή προτάσεων με θέμα την μουσική, την παράδοση, το θέατρο και γενικότερες πολιτιστικές δράσεις.
Στόχος του προγράμματος «Πόλη-Πολιτισμού», εκτός από τη υποστήριξη των καθιερωμένων εκδηλώσεων πολιτισμού στο Δήμο Παλλήνης που πλέον έχουν αναδειχθεί σε θεσμό, είναι και η δημιουργία νέων θεματικών δράσεων που θα αποτελέσουν την βάση για το ετήσιο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Δήμου. Στους σκοπούς της δράσης περιλαμβάνεται και η μεγιστοποίηση της ενεργής συμμετοχής των φορέων της πόλης μας καθώς και η διάχυση του θεατρικού – καλλιτεχνικού – ψυχαγωγικού προϊόντος στο ευρύ κοινό.
Ύστερα από την αξιολόγηση των υποβληθέντων προτάσεων, σύνολο 26, εγκρίθηκαν από την αρμόδια επιτροπή 17 προτάσεις από 13 συλλόγους του Δήμου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΜΑΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 19.30 – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΕΡΑΚΑ «ΕΡΓΑΝΗ»
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜAΪΟΥ – «Άνοιξη και πηλός»
1Ο ΚΥΚΛΟΣ- 10.30 ΜΕ 11.30
2Ο ΚΥΚΛΟΣ – 11.30-12.30
Ο κάθε κύκλος απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού με μέγιστη συμμετοχή 20 παιδιών συν τον γονέα /κηδεμόνα τους
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας