Κλοπ: Σκληρός ο αποκλεισμός της Σίτι
Τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας ότι ήρθε με πολύ σκληρό τρόπο για τους Πολίτες
Η Μάντσεστερ Σίτι, αν και κατάφερε να προηγηθεί μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης με μια επική ανατροπή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με δύο γκολ του Ροντρίγκο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.
Από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση ο συνήθης ύποπτος Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος κέρδισε πέναλτι στο 94ο λεπτό του αγώνα και το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ, έκανε το 3-1 και έστειλε την βασίλισσα στον τελικό του Champions League που θα γίνει στο Παρίσι στις 28Μαΐου.
Τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας ότι ήταν σκληρός ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκαν οι Πολίτες.
Αναλυτικά ανέφερε ο γερμανός τεχνικός:
«Ναι, ήταν ένα τεράστιο πλήγμα… πραγματικά σκληρό. Τέτοιες νύχτες δεν είναι καλές, το επόμενο πρωί δεν είναι ευχάριστο, αλλά τώρα θα είναι έτοιμοι για το ματς με τη Νιούκασλ την Κυριακή.
Ήταν περίεργο και άτυχο για τη Σίτι, αλλά αυτό που έκανε η Ρεάλ ήταν εξαιρετικό. Απέκλεισε Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και τη Σίτι… Αν βγάλεις «νοκ άουτ» αυτές τις τρεις ομάδες, σίγουρα αξίζεις να είσαι στον τελικό».
- Τουρκία: Μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη στο Μπαλίκεσιρ – Νεκρός ο πιλότος
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 40 αγνοούμενοι εξαιτίας κατολισθήσεων
- Η κυβέρνηση Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του UCLA για «αντισημιτικό, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα τρία μηνύματα από Ουάσιγκτον
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι φοβούνται οι Ευρωπαίοι διαχειριστές πλούτου
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Anthropic να επιτρέψει την αυτόνομη στρατιωτική χρήση της Τεχνητής της Νοημοσύνης
