Τις καταστροφές που προκάλεσαν άγνωστοι στο κτίριο του τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καταδίκασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
«Η ασφάλεια στα πανεπιστήμια, η ασφάλεια των φοιτητών και των καθηγητών είναι απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησής μας» τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας την ολοκληρωτική καταστροφή του χώρου που προορίζεται για βιβλιοθήκη του τμήματος Βιολογίας.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επικοινώνησε το πρωί με τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον ενημέρωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να διασφαλιστεί η ομαλή κατασκευή της βιβλιοθήκης στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, για να μπορέσει να δοθεί η βιβλιοθήκη στους φοιτητές και τους καθηγητές.
«Το φως θα νικήσει το σκοτάδι και μέσα στα πανεπιστήμια. Το αυτονόητο δικαίωμα στην ασφάλεια θα γίνει απολύτως πράξη» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Οικονόμου: Θλιβερά απομεινάρια του κακού παρελθόντος
Στις εκτεταμένες καταστροφές στον χώρο όπου στεγαζόταν για 34 χρόνια η αποκαλούμενη κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό», αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.