Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστική μαρτυρία – Καθυστέρησε την κηδεία της κόρης της για να πάει στο κομμωτήριο
Νέες πληροφορίες για το θρίλερ της Πάτρας
Μια νέα μαρτυρία – σοκ από υπάλληλο του νεκροταφείου στην Πάτρα που είναι θαμμένα τα δυο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου (η Μαλένα και η Ίριδα) έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως αποκαλύπτει, μιλώντας στο MEGA, η υπάλληλος του νεκροταφείου η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε να πάει στην κηδεία του παιδιού της γιατί ήταν στο κομμωτήριο.
«Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο» είπε αρχικά, μιλώντας στο Live News, και συμπλήρωσε πως «δυο τρεις φορές μου έχουν πει ότι είχαν δει τον Μάνο».
«Σε σύγκριση με τόσες μανάδες που έχουν χάσει παιδιά και είναι όλη μέρα εκεί μέσα, τη Ρούλα δεν την έχουμε δει ποτέ» είπε σε άλλο σημείο η γυναίκα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της έκανε εντύπωση το Μεγάλο Σάββατο. «Το Μεγάλο Σάββατο δημότες βάλανε λουλούδια και λαμπάδες στα μνήματα των παιδιών» είπε και συμπλήρωσε «γιαγιά και θεία τα πέταξαν όλα».
«Εδώ καθυστέρησε την κηδεία για να πάει στο κομμωτήριο» κατάληξε η εν λόγω γυναίκα.
Δείτε όσα είπε
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)