
Ο Γκίκας Μαγιορκίνης ποζάρει από την Σαντορίνη -«Οία οέο»
«Λιγουρίτσες», σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κάνοντας να βγει από το χλιδάτο τζακούζι, κρατώντας ένα μπολ με κριτσίνια και ένα ποτό.
Στη Σαντορίνη για το τριήμερο βρέθηκε ο καθηγητής, Γκίγκας Μαγιορκίνης.
Ο καθηγητής ποζάρει στο φακό, μέσα στο τζακούζι ενώ πίσω του φαίνεται το απέραντο γαλάζιο και το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο.
«Λιγουρίτσες», σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κάνοντας να βγει από το χλιδάτο τζακούζι, κρατώντας ένα μπολ με κριτσίνια και ένα ποτό.
Μάλιστα όπως γνωστοποιεί ο ίδιος ο καθηγητής βρέθηκε το τριήμερο στη Σαντορίνη, προκειμένου να περάσει μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από τη βουή της πόλης.
Κάτω από την ανάρτησή του, πολλοί σχολιάζουν θετικά την εμφάνισή του στο τζακούζι, κάποιοι του εύχονται καλό μήνα, ενώ ο ίδιος απάντησε σε ερώτημα αν βρίσκεται στη Μύκονο με δύο λέξεις ενθουσιασμού, διευκρινίζοντας ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη: «Οία οέο».
- Πέθανε στα 104 ο Γάλλος αντιστασιακός διανοούμενος Εντγκάρ Μορέν – «Η ανθρώπινη τρέλα είναι πηγή μίσους»
- Αταμάν: «Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Ελλάδας.»
- Ακρίβεια και Πανελλαδικές «φρενάρουν» τα ταξίδια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
- Αμερικανικές απειλές, ξανά – Ο Χέγκσεθ λέει ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βομβαρδίσουν το Ιράν
- «Σε άριστη κατάσταση»: Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε αναφορά με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Τραμπ
- LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός
