Κατερίνα Καινούργιου: Η on air εξομολόγηση για τη ζωή της – «Φανταζόμουν πως όσο κοντεύω τα 40…»
Έναν μικρό απολογισμό θέλησε να κάνει μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια
Τα γενέθλιά της είχε χθες, Πρωτομαγιά, η Κατερίνα Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 37 και τα γιόρτασε με τις κολλητές της στο Παρίσι.
Το πρωί της Δευτέρας (2/5) κατά την έναρξη της εκπομπής της δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών της και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.
Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα σας κάνω μια προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή φανταζόμουν πως όσο κοντεύω τα 40, γύρω στα 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου… Στα 37 μου λοιπόν μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά, γιατί για κάποιο λόγο έχουν συμβεί.
Παρόλα αυτά έχω την υγεία μου, κάθε χρόνο μεγαλώνω καλά. Έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κι αν κάποια πράγματα δεν μας έχουν έρθει τη χρονική στιγμή που εμείς θέλουμε, μπορεί να έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Αλλά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Αυτά ήθελα να πω, γιατί έκανα έναν απολογισμό».
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια
- Λίβερπουλ – Μπράιτον 3-0: Στους «16» του FA Cup με σούπερ Σαλάχ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]
- Ίντερ – Γιουβέντους 3-2: Οι Νερατζούρι πήραν το derby d’ Italia
- Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-1: Στην κορυφή η «Βασίλισσα» και περιμένει…




