
Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω βιώσει τον ανταγωνισμό από άνδρες και γυναίκες»
Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον ηθοποιό
Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το εργασιακό bullying, τον ανταγωνισμό και την τρυφερή σχέση με την 4χρονη κόρη του.
Ο ηθοποιός, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του Λεωνίδα στο «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», μίλησε για τη ζωή του, αλλά και για την αναγνωρισιμότητα από τη δουλειά του.
«Με την γυναίκα μου συνεργαζόμαστε χρόνια, είναι ένα εκρηκτικό μείγμα. Την ξαφνική αναγνωσιμότητα την αντιμετώπισα πολύ κουλ, κατάλαβα ότι την κάνει το μέσο και όχι εγώ. Γύρναγα από ένα ταξίδι χωρίς χρήματα και ένας λέει «εσείς δεν είστε;» μου έβγαλαν καμπίνα, μου κέρασαν το δείπνο», ανέφερε αρχικά.
«Εγώ είμαι πιο μετρημένος και στη ζωή μου δεν είμαι τόσο εξωστρεφής», αποκάλυψε σχετικά με τον χαρακτήρα του.
Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι έχει πέσει θύμα bullying.
«Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω ζοριστεί πολύ. Έχω βιώσει πολύ ανταγωνισμό, από άνδρες και γυναίκες, είμαι ανταγωνιστικός κι εγώ και το εμπνέω», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την κόρη του και τη σχέση του μαζί της.
«Η κόρη μου είναι 4 ετών. Ο ρόλος του πάτερα με έκανε να εκτιμώ τα όρια», δήλωσε .
- Πύργος: Υπό φύλαξη στο νοσοκομείο 17χρονος, έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
- Ηράκλειο: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Γιώργος και «οδήγησε» στη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα
- Όμιλος AKTOR: Ισχυρό χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ με επενδύσεις άνω του €1 δισ.
- Ενώνουν δυνάμεις Δήμος και Πανεπιστήμιο για την ενδυνάμωση γονέων και εκπαιδευτικών
- Ιωάννης Τούμπας: Θυσία στο βωμό της πατρίδας
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές


