Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μους σοκολάτας με καραμελωμένο τσουρέκι και κραμπλ από κουλούρια
Δοκιμάστε τη συνταγή και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας
Η εορταστική περίοδος έφτασε στο τέλος της, αφήνοντας πίσω της πολλά φαγητά στα ψυγεία μας, που δεν καταφέραμε να καταναλώσουμε.
Επειδή, όμως, δεν πρέπει ποτέ να πετάμε φαγητό, ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, ετοιμάζει μία συνταγή με τσουρέκια και κουλούρια που περίσσεψαν από το Πάσχα.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα

