Γιώργος Λιάγκας για Μάνο Δασκαλάκη: «Τον ένοιαζε να μην του καεί το κρέας»
Ξέσπασε ο παρουσιαστής με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας.
Με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα ασχολήθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/4) το «Πρωινό».
Η εκπομπή έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες από την Πρωτομαγιά του 2019.
Σε αυτές απεικονίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης να σουβλίζει αρνί, μόλις 17 μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας.
Την ανάρτηση είχε κάνει φίλος του ζευγαριού που γιόρταζε μαζί με τη Ρούλα και τον Μάνο, τον οποίο περιέγραφε μάλιστα ως «τον τρελό ψήστη».
Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε on air.
Είπε χαρακτηριστικα: «17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος, τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι».
Και πρόσθεσε: «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο. Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του



