Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία που ανησύχησε τους πάντες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε
Με δεμένο το αριστερό της χέρι πόζαρε στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.
Η αθλητικογράφος, αφού ταξίδεψε στον πασχαλινό της προορισμό, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας χιουμοριστικά το τραυματισμένο χέρι της.
Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγραψε στη φωτογραφία της: «Εγώ και το τριπλάσιο χέρι μου σας ευχόμαστε καλό Πάσχα», βάζοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.
Ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι της συνέβη. Παρόλα αυτά, σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, διότι αν ήταν, δεν θα έκανε πλάκα και χιούμορ.
Δείτε την ανάρτηση
- Ο Μπονγκ Τζουν-χο δεν πιστεύει «ότι η κινηματογραφική εμπειρία θα εξαφανιστεί τόσο εύκολα»
- Άστoν Βίλα – Άρσεναλ 2-1: Πήραν το ντέρμπι οι «χωριάτες» και… χαμός στην κορυφή της Premier League
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό
- «Έκλεψε» η Black Friday λεφτά από τα Χριστούγεννα; – Τι έδειξε το ταμείο
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ
- Πώς δρούσε η συμμορία των ληστών στο Βύρωνα – Βίντεο ντοκουμέντα από τις επιθέσεις




