«Τρέλα» από τον κόσμο του Ολυμπιακού: Έμειναν 2.500 εισιτήρια για το Game 2 με τη Μονακό
Χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει και του δεύτερου ματς με τη Μονακό στο ΣΕΦ, καθώς έχουν απομείνει 2.500 εισιτήρια και οδεύει φουλ για sold out.
Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την πρώτη «μάχη» με τη Μονακό στο ΣΕΦ για τα playoff της Euroleague τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4, 21:00) στο κατάμεστο ΣΕΦ.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κάνει sold out στο πρώτο ματς από την περασμένη βδομάδα, ενώ είναι θέμα χρόνου να συμβεί το ίδιο και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα γίνει τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4, 19:00).
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχουν μείνει περίπου 2.500 εισιτήρια για τη δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται νέο sold out, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να στέκονται δίπλα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ώστε να πάρει ώθηση και να βρεθεί μετά το 2017 και πάλι σε Final Four.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα εκδοτήρια θα είναι τη Μεγάλη Τετάρτη ανοικτά από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του πρώτου αγώνα.
Παράλληλα, τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 10:00 ως τις 18:00 και τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 10:00 ως και την έναρξη του αγώνα ή μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων…
- Δήμος Αθηναίων: «Πράσινο φως» στην αναστροφή της Λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
- Μαρκογιαννάκη: Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του κράτους ως λάφυρο στα χέρια κάποιων και όχι δίπλα στον πολίτη
- Ζελένσκι: Επιβεβαίωση για συνομιλίες με ΗΠΑ πριν από την τριμερή συνάντηση με Ρωσία – Νέα επίθεση Όρμπαν
- Στιγμές τρόμου σε χιονοδρομικό κέντρο στη Γαλλία – Σκιέρ θάφτηκαν στο χιόνι
- Γκραντ: «Επικίνδυνη ομάδα η Παρί, αδερφός μου ο Ταϊρίκ Τζόουνς»
- Σε κατάσταση συναγερμού ο Δήμος Ήλιδας για τις εκτεταμένες κατολισθήσεις στην Πηνεία – Ρήγμα σε πλαγιά

