Διευκρινίσεις Αδ. Γεωργιάδη για τα στοιχεία των εταιρειών που αισχροκερδούν
Όπως ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης, θα γίνονται γνωστά μόνο τα στοιχεία της εταιρείας franchise που αισχροκερδεί ώστε να μην υφίστανται βλάβη τα άλλα καταστήματα.
Διευκρινίσεις σχετικά με τα στοιχεία των εταιρειών που θα παραβαίνουν το ανώτατο όριο κέρδους του 3% που έχει επιβληθεί για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έδωσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατά τη συζήτηση στη βουλή της τροπολογίας του που έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για το «γιότινγκ», υπογράμμισε ότι θα δημοσιοποιείται μόνο το όνομα της συγκεκριμένης εταιρείας franchiseπου παρανομεί και όχι το εμπορικό όνομα της φίρμας.
«Θα δώσω αυτή την κατεύθυνση, ώστε στα δελτία Τύπου που θα εκδίδει το υπουργείο με την δημοσιοποίηση των στοιχείων των εταιριών που παρανομούν θα κατονομάζεται το συγκεκριμένο κατάστημα franchise που παραβαίνει το πλαφόν κέρδους του 3% ώστε να μην υφίστανται βλάβη τα υπόλοιπα καταστήματα franchise που εφαρμόζουν το νόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας