Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας απειλούσε έναν άγνωστο στο διαδίκτυο
Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έβριζε και απειλούσε χρήστη των social media.
Ένα ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα, στο οποίο ακούγεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, να «απειλεί» άγνωστο στο διαδίκτυο ο οποίος σχολίασε «να προσέξουν την θεία».
Συγκεκριμένα ήταν 2 Φεβρουαρίου 2022, η ημέρα της κηδείας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στα social media γράφει κάποιος: «Δείτε και την Δήμητρα. Είναι και η Δήμητρα στο κάδρο». Το διαβάζει η Δήμητρα Πισπιρίγκου και απαντάει ηχητικά στο σχόλιο. Έξαλλη, απειλεί αυτόν που την βάζει στο κάδρο των θανάτων των παιδιών.
«Εγώ ρε γ@@@ το σπίτι σου… Είμαι η θεία των παιδιών! Που πήγαινες και σχολίαζες από κάτω να με προσέξουν! Σήκωσέ το να σου απαντήσω τι να προσέξεις εσύ!», λέει σε ηχητικό μήνυμα η Δήμητρα Πισπιρίγκου την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας.
Δείτε τι βίντεο
- ΠΑΣΟΚ: Χρειάζονται εμπροσθοβαρή μέτρα, το πλαφόν στο κέρδος ως χθες η κυβέρνηση το απέρριπτε ως λαϊκισμό
- Η SpaceX του Μασκ ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη δημόσια προσφορά «όλων των εποχών»
- Απάτη με sms για δήθεν πρόστιμο της Tροχαίας
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας αποδεσμεύει 400 εκατ. βαρέλια πετρελαίου από τα στρατηγικά αποθέματα
- Πλαφόν: Αυτή είναι η λίστα με τα 61 προϊόντα που μπαίνει ανώτατο περιθώριο κέρδους
- Νέα Αριστερά: Η ερημοποίηση της υπαίθρου αποκαλύπτει την πλήρη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής


