Κωστής Μαραβέγιας: Μιλά για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου και «λιώνει»
Ο τραγουδιστής είναι φουλ ερωτευμένος και δεν το κρύβει
Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν στην Ύδρα τον Οκτώβριο του 2021.
Το ζευγάρι βιώνει τον έγγαμο βίο και είναι πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ.
Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σύζυγό του και στον γάμο τους.
«Ο έγγαμος βίος πηγαίνει πολύ καλά, ανθίζει σαν την άνοιξη. Γενικότερα, όχι μόνο με τη σύζυγό μου, αλλά με όλους τους ανθρώπους που αγαπώ, συζητάμε τα πάντα. Το πιο σημαντικό στη σχέση μου με τους άλλους ανθρώπους, είναι να υπάρχει ειλικρίνεια. Όταν κάτι είναι άσχημο, πρέπει να το λέμε, όπως λέμε και κάτι που είναι καλό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσο για το ποιος είναι πιο αυστηρός στη σχέση τους, αποκάλυψε: «Με την Τόνια υπάρχει ισορροπία. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος από τους δύο είναι πιο αυστηρός. Υπάρχει αμεσότητα στην έκφραση της γνώμης και της κρίσης του καθενός. Βεβαίως, και θα ζητήσουμε ο ένας τη γνώμη του άλλου».
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!




