«Πάγωσε» την Τούμπα ο Παγιέ: 0-1 η Μαρσέιγ (vid)
Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στο 34’ με τον Παγιέ – Στα σχοινιά ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται πίσω μετά το τραγικό λάθος του Κρέσπο.
Με γκολ του Ντιμιτρί Παγιέ στο 34’, η Μαρσέιγ έκανε το 1-0 στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Europa Conference League.
Οι Μασσαλοί έκλεψαν την μπάλα μετά το λάθος του Κρέσπο, βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Γκεντουζί έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Παγιέ μπροστά στον Πασχαλάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για το 1-0 της γαλλικής ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι στο Βελοντρόμ είχε κερδίσει η Μαρσέιγ με 2-1 και πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.
- Χαλάνδρι: Aγωνία για ανήλικη που χάθηκε από χώρο φιλοξενίας – Τι λέει η μητέρα της
- Η ιστορία ως λογοτεχνία και η λογοτεχνία ως ιστορία
- Μονέκε για Βεζένκοφ: «Ο Σάσα είναι καλύτερος από εμένα»
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή λόγω εργασιών – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μέτε – Μάριτ: Άμεση η ανάγκη για μεταμόσχευση πνεύμονα
- Η πιο αμφίρροπη Euroleague όλων των εποχών: Οι μάχες για τετράδα και εξάδα και το πρόγραμμα των ομάδων

