Ζούρος: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»
Ο προπονητής του Προμηθέα αποθέωσε τον Ολυμπιακό, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων για την Basket League.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Προμηθέα, Ηλίας Ζούρος, μετά το ματς των δύο ομάδων στο «Δ. Τόφαλος» για την Basket League (66-85).
Ο έμπειρος τεχνικός μετά την ήττα του Προμηθέα, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι παίζουν ελκυστικό μπάσκετ και έδωσε τα εύσημα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στο επιτελείο του.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όχι μόνο για τις επιτυχίες, αλλά και για το μπάσκετ που παίζει, που είναι ελκυστικό. Θέλω να δώσω τα εύσημα στον κόουτς Μπαρτζώκα και το επιτελείο του.
Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα, πάρα πολλά. Είμαι ευχαριστημένος από τους νέους παίκτες, θέλουμε να βγάλουμε κάποια παιδιά. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Συνεχίζουμε, το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε την στήριξη του κόσμου».
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό