Τούρκος αναλυτής: Με τον Ζελένσκι οι έλληνες βουλευτές χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο
Την ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή σχολίασε ο τούρκος απόστρατος αντιπτέραρχος και αναλυτής Ερντογάν Καρακούς.
«Υπάρχουν ορισμένες δηλώσεις που έκανε τις προάλλες ο Ζελένσκι μόνο για να επωφεληθεί με κάποιο τρόπο από τους Ελληνες», είπε ο τούρκος αναλυτής Ερντογάν Καρακούς (στην κεντρική φωτογραφία, δεξιά επάνω), μιλώντας στο CNNturk.
Χειροκρότησαν «τρομερά»
Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν οι δηλώσεις που έκανε προς την Ελληνική Βουλή. Τι είπε ο Ζελένσκι; Πως η Φιλική εταιρεία ιδρύθηκε στην Οδησσό από τον Υψηλάντη».
Σ’ ένα σημείο χειροκρότησαν (οι έλληνες βουλευτές) «τρομερά» τον Ζελένσκι, ανέφερε: «Τι χειροκρότησαν ξέρετε; Χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 ανθρώπων, 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο».
Και επανέλαβε: «Μέσω του Ζελένσκι, στην ελληνική Βουλή χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο».
(Στο βίντεο, κάτω, χρονικό σημείο 1:55:56)
Πηγή: tourkikanea.gr
- «Θα ξεκινήσω από Δευτέρα» – Βρέθηκε ο διακόπτης της αναβλητικότητας στον εγκέφαλο;
- Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συγκάλυψη αποτελεί σταθερή κυβερνητική επιλογή, λένε πηγές του ΠΑΣΟΚ
- Διατροφικές διαταραχές: Γιατί τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο
- Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου τιμήθηκε στην επετειακή εκδήλωση για την Α΄ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου
- Έρευνα της ΕΣΕΕ: Άνθρακες ο «θησαυρός» – Μία στις δύο επιχειρήσεις με πτώση στον εορταστικό τζίρο
- «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κραλ από την Ουνιόν Βερολίνου»




