
Αγρίνιο: Άνδρας αυνανιζόταν μπροστά σε 14χρονη στη μέση του δρόμου
Η μαθήτρια μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο για κατάθεση
Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 10:00 χθες το βράδυ στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην οδό Μαβίλη, όταν άγνωστος άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε 14χρονη μαθήτρια.
Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο άνδρας δεν ήταν γνωστός στο κορίτσι που όπως φαίνεται τον έβλεπε για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν η 14χρονη είδε τον άγνωστο να αυνανίζεται, κάλεσε σε βοήθεια αλλά εκείνος τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.
Το κορίτσι μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο για κατάθεση και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα ώστε να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.
- Καναδός βρέθηκε θετικός στον χανταϊό, σύμφωνα με αξιωματούχους της Βρετανικής Κολομβίας
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής

